Steiner Nighthunter Xtreme

STEINER har kompromisløst forenet grundlæggende karakteristika såsom den højest mulige lystransmission, perfekt bærekomfort, fremragende robusthed og langsigtet pålidelighed i denne jagtkikkert. For kun den perfekte synergi mellem alle disse faktorer giver jægeren den ultimative fordel i det afgørende øjeblik. Resultatet af dette udviklingsarbejde er den nye Nighthunter Xtreme 8x56.

 

 

Gennemsnitlig lystransmission på over 95%

 

Om natten over 96%

 

Om dagen over 94%

 

På grund af den helt nye Diamond-Night-Coating, opnås en lystransmission over hele farvespektret. Man vil se helt klart, selv om natten eller i skumringen. Helt lyse billeder, det har ikke været muligt tidligere.

 

Takket være Sports-Auto-Focus, forbliver billedet krystal klart fra 20 m til uendeligt - uden refokusering. En stor fordel, især om natten, når jægeren skal se sit mål.

 

Med STEINER ComfortGrip, opnås en revolutionerende, ergonomisk optimeret NBR-baseret overflade på kikkerthuset. Denne teknologi, sammen med udstansninger til tommelfingrene, giver et sikker, let greb. Det er samtidig blødt at røre ved, så det forebygger for tidlig træthed, og giver en betydelig længere observationstid. Man har slet ikke lyst til at sætte kikkerten fra sig.

 

Se video med de mange features her.

 

 

Varenr.: Produkt: Forstørrelse:Vægt: Pris:
52160000 Steiner Nighthunter Xtreme 8x30538 g 5.999,00
52260000 Steiner Nighthunter Xtreme 8x561090 g 10.199,00


Normark Denmark A/S. A Member of Rapala VMC Corporation. Endelavevej 1 – DK-8940 Randers SV. info@normark.dk